Παοκ Αρησ - ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΜΑΔΑ: ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ : 11η αγωνιστική super league κ19.

Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. 11η αγωνιστική super league κ19. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε .

11η αγωνιστική super league κ19. ΜΥΣΤΗΡΙÎ' ΟΜÎ'Î
ΜΥΣΤΗΡΙÎ' ΟΜÎ'Î"Î': ΠÎ'ΟΚ - Î'ΡΗΣ - ΗΡÎ'ΚΛΗΣ from 2.bp.blogspot.com
Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. 11η αγωνιστική super league κ19.

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. 11η αγωνιστική super league κ19.

11η αγωνιστική super league κ19. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Î'αθμολογία - PAOKFC
Î'αθμολογία - PAOKFC from www.paokfc.gr
Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. 11η αγωνιστική super league κ19. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη.

11η αγωνιστική super league κ19.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . 11η αγωνιστική super league κ19. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . 11η αγωνιστική super league κ19. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το «πέσιμο» των οπαδών της Î'ΕΚ στον Σπανό! (video
Το «πέσιμο» των οπαδών της Î'ΕΚ στον Σπανό! (video from thessports.gr
Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. 11η αγωνιστική super league κ19.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

11η αγωνιστική super league κ19. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη.

Παοκ Αρησ - ΜΥΣΤΗΡΙÎ' ΟΜÎ'Î"Î': ΠÎ'ΟΚ - Î'ΡΗΣ - ΗΡÎ'ΚΛΗΣ : 11η αγωνιστική super league κ19.. Το ντέρμπι της θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο παοκ και ο άρης. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league κ19 ο παοκ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του άρη. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . 11η αγωνιστική super league κ19.